هارد دیسکهای اکسترنال دو دستهاند؛
هاردهای آدابتوری و هاردهای پاسپورتی. دسته اول با آدابتور تغذیه میشوند
و به همین دلیل حمل و نقلشان سختتر است با این حال معمولا ظرفیت بیشتری
دارند.
دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری،
دستگاههای ضبط صدا و موبایلها هر روز فایلهای تازهای تولید میکنند که
برای ما اهمیت دارند. عکسهای گرفته شده در آخرین ميهمانی خانوادگی،
فیلمهای ضبط شده عروسی، فایلهای صوتی سخنرانی، متنهای تایپ شده و
چیزهایی از این دست را نمیتوان دور ریخت. پس باید آنها را در جایی مطمئن
آرشیو کرد. الهه تکنولوژی خودش دست به کار شده و یک راه چاره پیش پایمان
گذاشته است؛ دیسک سختهای خارجی.
معمولا در چنین مواقعی همه میپرسند «چی بخرم؟». بگذارید خیالتان را راحت کنم. تکنولوژی ساخت هارد دیسک تنها در انحصار دو، سه شرکت بزرگ قرار دارد. بقیه تولیدکنندهها معمولا از همین سه شرکت خرید میکنند و در نهایت تنها قاب خودشان را با بستهبندی جذاب به بازار میفرستند
بقیه در ادامه مطلب . . .

ظرفیت هارد به خودتان بستگی دارد. نیازهای خودتان را بسنجید و بعد خرید کنید. تا حد ممکن هاردهای جدید که از قابلیت USB نسخه 3 پشتیبانی میکنند را در اولویت بگذارید. سرعت انتقال اطلاعات در این هاردها بیشتر است البته به شرطی که کامپیوترتان از قابلیت USB 3 پشتيبانی میکند.
گول تبلیغات را نخورید. چیزی به اسم هارد «ضد ضربه» وجود ندارد. آنچه فروشندهها میفروشند یک هارد «آنتیشوک» است که در برابر ضربههای کوچک مقاومت دارد. این قابلیت با اینکه یک ویژگی مثبت به حساب میآید اما از اطلاعات شما در برابر ضربات مهلک چکش یا هنگام سقوط از ارتفاع محافظت نخواهد کرد. در مورد محصولات ضد آب نیز دقیقا همین مسئله صادق است. همین حالا خود من صاحب هارد دیسکی هستم که با عنوان «ضد ضربه» و «ضد آب» خریداری شده اما در برگه گارانتیاش با فونت درشت نوشتهاند: «صدمات ناشی از ضرب خوردگی یا تماس با آب شامل گارانتی نمیباشد!»
هارد دیسکهای اکسترنال دو دستهاند؛ هاردهای آدابتوری و هاردهای پاسپورتی. دسته اول با آدابتور تغذیه میشوند و به همین دلیل حمل و نقلشان سختتر است با این حال معمولا ظرفیت بیشتری دارند. هاردهای پاسپورتی را میتوانید داخل جیب کت این طرف و آن طرف ببرید و به سادگی وصل کردن پورت USB استفاده کنید. دقیقا با همین دلیل ساده قیمت یک هارد پاسپورتی گرانتر است.